Aktivitets och Umgåsdag söndag 29/7 på GMBK

 
I söndags träffades vi på Göteborg Mölndals Brukshundklubb för att aktivera våra hundar och oss själva. Det blev en fantastisk dag med stort intresse här på Västkusten. Det smakade fler kommande aktivitetsdagar.
Vi var ca 30 personer och ett 20 tal hundar som hittade till brukshundklubben och dess fina omgivningar. Vi startade dagen i teorisalen med att höra vad som var mest intressant att hitta på inför dagen. Vi pratade mycket kontakt, samarbete, lek och ledarskap.
Med detta i bakfickan var det dags för tipspromenad för både två och fyrbentas hjärnor. Efter det var det dags för lite grundläggande tips ute på plan.
Grillen var nu igång och det smakade gott med lunch.
Efter lunchen bar det ut i skogen där Ulla-Britt Höfling från kennel Dafnes visade hur man la ett viltspår. Därefter fick alla lägga godisspår med samma tänk. Dom som ville fick bekanta sig med klöven.
När man gjort sitt spår eller hellre ville prova agility visade Monica Skoglund och Jennifer Praetorius hur man gör på den planen.
 
Nu var aktivitetsdagen slut och dags för ringträning. Det var Erica Winberg som visade hur man på ett positivt sätt visar sin hund i ringen.
Tack alla för en härlig dag säger vi som fixade dagen!
Monica
Ulla-Britt
Jennifer
Erica
Bodil
 
Monica har tagit em massa bilder som vi länkar till här:
http://www.pixbox.se/pic_show_id33197132.html
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Ja det var verkligen kul att träffa alla två och fyrbenta :) Det måste vi snart göra om!

2012-07-31 @ 10:59:00
URL: http://trollborder.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0